Case: Game Developer World Championship

27.9.2024

GDWC (Game Developer World Championship) on vuosittainen maailmanlaajuinen kilpailu pelinkehittäjille, taustasta riippumatta. Kilpailuun voi osallistua, olitpa sitten ammattimainen kehittäjä, harrastelija, opiskelija tai pelinkehityksestä kiinnostunut henkilö.

GDWC otti yhteyttä Vallila Studiot -tiimiin pohtiessaan, kuinka heidän Awards-tilaisuuden visuaalista laatua voitaisiin nostaa kustannustehokkaasti. Yksi mahdollisuus oli rakentaa fyysinen lavastus, mutta lopulta päätettiin, että GDWC:n brändiin sopisi paremmin virtuaalinen ympäristö.

Virtuaalisen ympäristön piti istua luontevasti heidän brändiinsä ja samalla lisätä arvoa myös tuotettavaan videoon. Aloitimme etsimällä valmiin ympäristön, jota olisi helppo muokata heidän tarpeisiinsa.

Koska GDWC on pelimaailmaan keskittynyt tapahtuma, neonvalot ja muut futuristiset elementit tuntuivat sopivalta valinnalta. Muokkasimme ympäristöä siten, että se ilmensi heidän brändivärejään – erityisesti sinistä ja vihreää – ja lisäsimme kamera-ajoja sekä pieniä liikkeitä tuomaan elävyyttä.

Koko video saatiin kuvattua tunnissa, minkä jälkeen GDWC editoi lopullisen version. Kuvausprosessi oli täysin automatisoitu, ja ohjaaja pystyi ohjaamaan kameraa ja käynnistämään sekä lopettamaan nauhoituksen etäohjauksella puhelimen kautta.

Lopputulos:

Vallila
Studiot

Yhteystiedot

Katso kartalta
Rockway Oy
Lemuntie 3-5 A
00510 Helsinki

Myynti
tuotanto@rockway.fi
050 5471 855

Tilat

Studio 1Studio 2Studio 3

Seuraa meitä